Settle за бизнеса

Приемай електронни плащания лесно и без обвързващи договори!

 

Settle е норвежка платформа за мобилно разплащане, изключително подходяща - както за онлайн магазини, така и за физически търговски обекти. Решението е разработено така, че няма нужда от допълнителни устройства (ПОС-терминали), нито пък дългосрочни обвързващи договори. Процесът по регистрация и старт на приемането на плащания е лесен и отнема няколко минути.


Допълнителното предимство на Settle пред подобни платформи е наличието на екип за поддръжка, локиран в България, с който може да се осъществява директна връзка. За допълнителна информация и демонстрация, свържете се с нас на support@settle.eu и ще ви бъде отговорено в рамките на деня.
Извършените плащания се отразяват незабавно в онлайн бизнес портал. Средствата от продажбите се прехвърлят напълно безплатно от Settle към IBAN сметка на фирмата на удобни интервали от време.
Settle може да се добави към съществуваща система за управление на продажбите, позволявайки създаването на персонализиран процес на плащане, който най-добре да пасва на нуждите на бизнеса: бутони, QR кодове или телефонни номера.

 

Повече информация как да използвате Settle, за да подобрите бизнеса си, вижте на следните видеа:

 


 

Settle за теб

Settle е мобилно приложение за безплатни и незабавни парични преводи, и разплащания, което може да се използва в 28 европейски държави.

При Settle няма нужда средствата предварително да бъдат зареждани в приложението - просто трябва да се избере от коя платежна карта да бъдат изтеглени те. Към май 2022 г. Settle е най-често инсталираното финансово приложение за Android в България, като у нас то има близо 70 000 потребителя.
Settle пази данните и парите на потребителите с първокласно криптиране, ПИН, биометрия и допълнителна защита в самото приложение. Ние разполагаме и с най-високия клас сертификат за платежната индустрия (PCI DSS 3.2.1 Level 1). А лицензът покрива всички държави от ЕС, Исландия, Лихтенщайн и Норвегия
 
Вижте следното видео за повече информация: