С pisar.bg е безопасно Личните данни са 100% защитени!

За Нас

Pisar.bg е проект е на ФОНДАЦИЯ "Граждани срещу бюрокрацията". Фондацията е регистрирана в обществена полза и е вписана в Регистъра на Министерство на Правосъдието на Репубика България.

През март, 2014-та година реших, че ще променя начина, по който се започва бизнес в България и стартирах няколко нови инициативи. Започнах проекта с идеята, че винаги съм обичал работата с документи. Исках да стават без излишни усилия и затова създадох платформа, в която всеки лесно да може да създаде необходимите документи. Всичко да става с няколко клика, за да не е необходимо да се попълват излишни файлове и да се изключи възможността за грешки.

Целта беше хората да могат да ползват платформата, да се намали консумацията на хартия и да спестя на потребителите загуба на време. Реших да дам на хората надеждност, сигурност, за да им е максимално лесно. Създадохме унифицирана процедура, която е ясна, като в същото време дава на потребителите чувството, че могат да разчитат на нас.

Предлагаме висококачествена услуга и клиентите са доволни. Регистрирали сме над 5000 фирми. Научих, че е важно да обръщаме специално внимание на клиентите си и да бъдем максимално честни с тях. Това, което предстои, е разширяване на бизнеса в чужбина.

Посланието ми към всички, които искат да стартират бизнес, е да не се занимават с излишни дейности, а да си намерят тяхното нещо, защото единственият ресурс, който не може да се възобнови, е времето.

Стефан Христов, създател на Pisar.bg

Стефан Христов, създател на Pisar.bg и S.Christov & Co.Интервю със създателя на Pisar.bg Стефан Христов, участник в 40 до 40 на Дарик Радио