С pisar.bg е безопасно Личните данни са 100% защитени!

Декларация за фирма без дейност

 Декларация без дейност
  Изготвяне всички изисквани документи.
  Подаване на документите в Търговския регистър.
  Личните Ви данни са защитени.
  Без редене по опашки.
  Безплатна консултация на телефон 0897 666654
Крайна цена: 47 лв.
 Направете заявка
Повече за услугата
Когато една фирма не е извършвала дейност през предходната година (не е имала приходи или разходи), е необходимо да се подаде декларация за неактивност в Търговския регистър. Ако това не се направи в срок, Агенция по вписванията изпраща информация до НАП, като до 2 месеца след срока ще получите писмо от НАП, за да Ви напишат акт и да Ви глобят. В следващите години няма да бъде необходимо да подавате декларация, докато не стартирате дейност. За целта е необходимо да декларирате това сега - в срок до 30.06.2023 г.
Какъв е срокът?
Срокът за подаване на декларация, когато фирмата не е извършвала дейност е 30.06.2023 г. Ако изпуснете този срок, трябва до 30.09.2023 г. да публиквате Годишен финансов отчет, макар и нулев. Предлагаме и услуга по публикуване на Годишен финансов отчет, като цената е 79 лв.
Какви са глобите?
Ако не подадете декларация в срок, глобата е от 500 до 3000 лв.
Каква услуга предлагаме?
Предлагаме подаване на декларация в 3 прости стъпки:
1. Попълвате необходимите данни на фирмата: Име, ЕИК, Телефон и E-mail. Заплащате такса, в размер на 47 лв. Можете да платите по банка и в каса на EasyPay.
2. Изготвяме необходимите документи и ги изпращаме на e-mail, като трябва да подпишете и върнете сканирани, след което ги публикуваме в Търговски регистър.
3. Спестявате редене по опашки и глоби.
Какво е включено в цената?
В цената е включено изготването на декларацията, както и съпътстващите документи, както и входирането им в Търговския регистър. Държавна такса за подаване на декларация за неактивност не се начислява от Търговския регистър.
Защо да ползвате нашите услуги?
  Спестявате време и пари.
  Спестявате излишно разкарване.
  Ползвайки услугата ни - подкрепяте нашата кауза!
Предлаганата услуга представлява част от стопанската дейност на Фондация "Граждани срещу бюрокрацията" и се извършва от дъщерното дружество на фондацията - "ПИСАР СЪРВИСИС" ЕООД. 100 % от нетните приходи по предлаганите услуги се изразходват за постигане на целите на фондацията. Повече за Фондация "Граждани срещу бюрокрацията" можете да разберете тук.
Имате въпроси?
Потърсете ни на 0897 666654
Личните данни са 100% защитени!