Тук ще намерите отговори

Създаването на документ става за броени минути, без да ставате от компютъра си! Вече не е необходимо да чакате на опашки и да губите време по адвокатски кантори!
Защо услугите са безплатни?
Причината всички услуги да са безплатни е много проста - ние сме Фондация в обществена полза. Създадохме този проект с единствената цел да помогнем на хората да могат да създадат нужния им документ, като нямаме за цел да реализираме печалба.

Няма скрити такси?
Всички услуги са абсолютно безплатни и няма никакви скрити такси.

Как се издържа проекта?
Всички разходи по поддръжката на този проект са от дарения.
Не. Смятаме, че мина времето на бланките. Почти сигурно е, че ще направите грешка, ще се взирате къде точно да добавите данните си, а и винаги бланките изглеждат ужасно! Когато използвате нашата платформа, трябва единствено да следвате стъпките, да попълните данните си, и после да разпечатате готовия документ.
Да! Създаването на документ никога не е било по-лесно! Вече можете и сами, като всичко е описано стъпка по стъпка! Във всеки документ са включени инструкции на разбираем език. Нека забравим неразбираемите адвокатски термини и да създадем сами необходимия документ за минути!
Да! Фондацията има УДОСТОВЕРЕНИЕ за администратор на лични данни от Комисията за защита на личните данни с идентификационен №415925, съгласно Удостоверение от КЗЛД №415925/25.05.2015г. Също така имаме SSL сертификат - в сайта са вградени най-съвременните технологии под формата на криптирана връзка, която гарантира сигурността и личните данни. Помещенията, в които пазим данните, са строго охранявани. Сървърите са под 24 часово наблюдение. Инвестирали сме много ресурс, за да осигурим пълна защита на вашите лични данни. Нямаме нито един регистриран случай на злоупотреба!
Когато имате нужда от пълномощно, договор или декларация, можете и сами да се справите. Ако ни ползвате, със сигурност няма да загубите ценно време и пари.
Всички документи са създадени от квалифицирани юристи и защитават максимално вашия правен интерес!
Да, в Интернет има всичко, но ако попълвате свален документ от Интернет е възможно да допуснете грешка при въвеждане на данните, които попълвате. Често свалените документи от Интернет са базирани на стара нормативна база, не изглеждат добре и не поднасят прегледно информацията. Няма смисъл да си губите времето. Ние предлагаме услуги, базирани на дългогодишния ни опит и тествани в практиката. Документите, създадени чрез Pisar.bg, са гарантирано проверени от квалифицирани юристи и защитават максимално вашия правен интерес.
След попълване на данните, можете да свалите документа дирекно от страницата ни. Също така ще получите копие на посочен email адрес. Готовите документи са в PDF формат, за да гарантираме съвместимост с всички устройства. Създали сме възможност да изпратите документа и на допълнителен email адрес.