Хостинг | Pisar.bg

Електронни услуги за бизнеса


Хостинг

Бизнес E-mail
Hosting Partner

Хостинг планове

Ултима хостинг план
25 GB HDD+SSD пространство
1 уебсайт
30 бр. архивни копия
Неограничен Трафик
90 лв. Google AdWords ваучер
 
 
Цена за потребителите на Pisar.bg
ПРОМО КОД: pisar
71.28 лв / год.
91.08 лв / год.
Бизнес хостинг план
65 GB HDD+SSD пространство
Неогранчиен брой уебсайтове
30 бр. архивни копия
Неограничен Трафик
90 лв. Google AdWords ваучер
Безплатен домейн (23.00 лв)
Безплатен IP адрес (24.00 лв)
Цена за потребителите на Pisar.bg
ПРОМО КОД: pisar
136.08 лв / год.
201.60 лв / год.
Какво предлагаме?
Можете да заявите хостинг план за Вашия бизнес сайт на преференциални цени, чрез нашите партньори от ICN.Bg.

Предлаганата хостинг услуга Ви дава възможността да разположите своя бизнес сайт на надеждна сървърна инфраструктура, която да отговори на нуждите Ви. Ще разполагате с дисково пространство и сигурна интернет връзка, които ще гарантират видимостта на Вашия сайт в интернет пространството.

Включени са всички нужни хостинг ресурси, за да може сайтът Ви да се достъпва от всяка точка на света, както и множество допълнителни инструменти, които да улеснят неговата работа.

Безплатна имейл услуга към Вашия Споделен хостинг план
Използвайки услугата Споделен хостинг от ICN.Bg ще можете много лесно и напълно безплатно да създадете и настроите свой собствен персонализиран имейл акаунт, чрез който да комуникирате с всички Ваши клиенти и партньори. Можете да направите това само в няколко лесни стъпки през Вашия cPanel контролен панел, през който управлявате своята хостинг услуга.
Домейн име
Домейн името представлява адресът, името на Вашия сайт, който онлайн потребителите изписват в полето на браузъра и чрез който Вашият сайт ще се отвори на техните компютърни устройства. Домейн името е неразделна част при активирането на хостинг услуга. Съществуват множество домейн разширения, като например .com, .bg, .eu, от които имате възможност да изберете най-подходящото за вас. Цените на домейн имената са различни за различните разширения, които съществуват. При закупуване на Споделен хостинг план Бизнес от ICN.Bg получавате напълно безплатно едно домейн име от някои от изброените разширения: .com, .eu, .net, .info, .org, .biz.

Сертификат за сигурност (SSL)
SSL сертификатът ще криптира връзката към Вашия сайт и ще го направи сигурен и защитен от хакерски атаки, целящи да придобият достъп до личните данни на Вашите потребители. Надеждната SSL връзка ще криптира целия поток от данни от и към Вашия сайт и по този начин можете да сте сигурни, че чувствителната информация, която преминава към него ще остане скрита от недоброжелатели. Статистиката доказва, че SSL води и повишаване на потребителското доверие. Можете да заявите използването на SSL сертификат към Вашия уеб сайт на цени от 23.38 лв. с ддс/година.
Как да поръчате хостинг от ICN.Bg?
Изберете план и натиснете бутон „Поръчай“. Ще бъдете пренасочени към сайта my.icn.bg, от където можете да зададете нужната информация за регистрация:

Стъпка 1 – Изберете домейн
Изберете своето уникално домейн име с желаното домейн разширение. Ако вече имате домейн име, преминете на подменю “Собствен домейн” и го напишете в празното поле.

Стъпка 2 – Избор на план и период
Планът, който сте избрали, ще бъде маркиран и можете да преминете нататък с бутон „Продължи“.

Стъпка 3 - Опции
Изберете допълнителните опции и услуги, които искате да активирате към Вашия хостинг план. Всяка от тези допълнителни услуги може да бъде активирана и заплатена и на по-късен етап, след активиране на Вашия хостинг план през Вашия потребителски панел.

Стъпка 4 - Количка
Въведе промо код “pisarbg” в празното поле (промо код), за да получите специалната отстъпка за потребителите на Pisar.bg

Стъпка 5
Въведете Вашите данни и финализирайте поръчката.


* Важно: Услугата Споделен хостинг от ICN.Bg не включва изработката и поддържането на уеб сайт. Уеб хостингът дава възможност за разполагането на сайт или друг проект на хостинг инфраструктура и достъпването им посредством Интернет. Хостинг компания ICN.Bg ще се погрижи за това сайтът Ви да е разположен на надеждна хостинг инфраструктура, той да е винаги достъпен за интернет потребителите и ще предоставят качествено и надеждно обслужване и денонощна техническа поддръжка.
Личните данни са 100% защитени!